2009. október 10., szombat

bocsi :(


Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni aki erre tévedt és azt várta, hogy hátha megint olvashat egy jó nevetséges bejegyzést vagy megint lát róllunk egy képet.

Tudom, hogy már több hete nemírtam. És mindenki láthatta rajtam, hogy valami nincs rendbe. Persze nemtörtént velem semmi komoly, de ez a hirtelen sulikezdés engem is megviselt... Pár napja észrevettem magamon, hogy már elis ment a kedvem a blogolástól :( De megpróbálok megint, a címemhez igazodni és egykis mosolygós (Fruzsi és Endi szerint kishippi :D ) angyalka lenni. :) Mindent megteszek, hogy ha valaki idetéved rögtön jó kedve legyen, mert egy jókeddvel írt bejegyzést olvashasson. :)
Mivel már nagyon rég nem írtam ezért nempótolnám be, mert holnapig itt kéne üljetek :D Ha valakit érdekel nézze meg Fruzsi blogját: http://www.kocsisfruzsi.blogspot.com :)
Tegnap volt a Bibóban a gólyabál :D Pannus meg a volt oszitársak miatt nemlehetett kihagyni :D
Nagyon jól szórakoztunk :P (de így belegondolva, hogy én is ott leszek egyszer... :D) Szegénykéknek volt egy-két nagyon undorító feladatuk .... Endivel sajna nemtalálkoztam, de majd két év múlva megyek.... xD Végén Norbikával jót beszélgettünk :D. És nem mehettem egyedül haza -.-' xD Legalább röhögtem egy jót Flórival meg Andrissal (és legalább énekelhettem nekik a Hien kicsit túl szépet xD....örültek :D) Ja és remélem ezt elolvasod Flóri mert már nemtudom, hogy hanyadszorra mondom, hogy nemtörtént semmi szüretin xD :D...
Hát úgy ennyi volt a tegnapi nap :) Tényleg nagyon jól szórakoztunk. Éés azt még nemis mondtam, hogy elkaptak a végzősök mert olyan helyen járkáltunk ahol nemkellett volna xD

Mindenkinek további jó hétvégén :)

"Mosolyogj, hogy a reménytelennek is reményt adhass! :):):)
(és ez nekem is szól: sose felejts el mosolyogni!!!! :) )


Sziasztok :)

Mindenkinek küldök egy nagy mosolypuszit *:)


Úgy éreztem, hogy egy kép is kéne... :D

(így már tényleg teljes a bejegyzés :D )


Nincsenek megjegyzések: