2010. január 28., csütörtök

Pár érdekes nap...

Már kicsit unom, hogy minden második bejegyzést úgy kezdek, hogy " bocsi, hogy megint nem írtam"... szóval ezt hanyagolni fogom :D
Fura volt ez a pár nap... megint azt érzem, hogy valami hiányzik, de most jobban viselem :).
A Félévi bizi... hát nem lett a legjobb. A szülőitől meg nagyon féltem, de nem kaptam ki :D.
Szombaton voltunk moziba Fruzsival :). Végre megnéztük az Avatárt. Tényleg tök jó. Remélem elmegyünk Pestre 3Dbe megnézni (légyszi fiúk ne szavazzátok le!) , olyan jó lenne. Így, hogy már csak 1 és fél évet lesz együtt az osztály nagyon örülök a közös hülyüléseknek :).
Ez a hét... csak telt. Van pár dolog amit megemlíthetnék, de amit igazán szeretnék elmesélni sajnos nem tudom... Furán érzem magam megint. Végre tanulom a föcit, végre könnyebbnek tűnik minden... de mégse az. Van egy dolog amit nehezebbnek érzek. És lehet egyre nehezebb lesz és az lesz a vége, hogy elveszítem... :/ De azt nagyon nem akarom.


Hogy kicsit eltereljem a gondoltaimat elmesélem a viccesebb dolgokat is :).
Fruzsinak van egy csizmája aminek teljesen sima a talpa... már háromszor elesett.. szegény popója.. xD. Bioszos érdekes megjegyzések, énekórán tanár elött elbambulva negró evés... erre is csak én vagyok képes xD
Ééés Fruzsi végre rászánta magát, hogy kilyukassza a fülét. :) És én kisértem el... Jó volt... kb 15 perc volt. Utánna elmentünk a coopba, a fodrászkellékesbe, egy kisboltba és a kispiacra (meglepi, hogy mit vettünk ;) )
Holnap meg három körül jön és elmegyünk körömlakkot, pólót... meg még nem tudom mit venni :D Várom már nagyon a rockfarsangot. Tök jó lesz. Beöltözünk hippinek! :D igaz nincs hippis dolgom de megoldom... xD Szivárvány színű körmök meg minden... :D Jaj de várom már. Végre hallom Andrisékat is. A pólómat meg bárki aláírhatja ;)

Végre sulis farsangos tánc is megy. Már nagyon idegesített... Kihozta belöllem a mélyen rejtegetett Kingát xD (Éshát ez csak azt jelenti, hogy nagyon mérges voltam ezért érdekesen beszéltem... Fruzsi bocsi, nem lehetett kellemes halgatni :D ) De most már a fiúk is normálisak... végre :D És persze nem kell tesizni... nemmintha olyan szörnyű lenne... de akkor már inkább tánc :D.

De késő van.. inkább abba hagyom :D
Legyen mindenki jó és jó hétvégét! :)

1 megjegyzés:

Káin a kígyó fia írta...

Tisztelt Blogíró!

Elnézést a zavarásunkért és hogy spameljük magunkat, de szeretnénk minél több körben elterjedni.

Tudjuk ez egy erőszakos formája a terjedésnek, de mivel félünk, hogy írásaink elvesznek a semmibe arra gondoltunk egy commentben népszerűsítjük kis blogunkat, reméljük ezzel nem bántunk meg!

http://mortemaeternus.blogspot.com/

egy olyan oldal, ahol a film, könyv, versajánlók mellett, saját versek, álmok és gondolatok is jelen vannak.

Jelenleg 5 szerkesztő ír különböző témában, jó részt átszövi az okkult hangulat és miszticizmus , de minden más témára is nyitott, mint például street art, képregények és még sorolhatnám! A szerkesztők magukról kifigurázó képregénnyel is kedveskednek az olvasóknak :).

Reméljük felkeltettük érdeklődésedet és olvasni fogsz minket! Bátran kommentelj nekünk, hiszen várjuk a visszajelzést!

Ha zavartunk elnézést kérünk és a spamelés miatt is!

Kellemes blogolást és olvasást továbbra is!