2010. június 16., szerda

Szünet :)

Igen, tényleg itt a szünet. El se hiszem. Már nagyon vártam, több ok miatt is :) Az év vége elég jól sikerült, az utolsó napok is. Szerintem ennyit még sose hülyültünk :) Furcsa belegondolni, hogy jövőre 8. ... és kész. Igazából várom is, hogy másik suliban legyek, meg nem is. El kéne már dönteni a dolgokat :/ Na mind egy.

A szünet még csak most kezdődött, de már nagyon jó :) Kanmacska koncik és jó kis séták. Tényleg várom már a nyár folytatását :) holnap Erdély. Két nap pihi utána rögtön találkozó, utánna meg a régen várt bicajtábor :) Családi hangulat, 5 oszitárssal, oszifővel meg a férjével :) Jó lesz :)

Aj ma... nagyon jó volt, de mégis szomorúan jöttem haza :/ Olyan jót sétáltunk Tibivel :) Jó volt végre valakivel beszélgetni :) Furcsa, hogy fél óra alatt bejártuk a fél várost :) :D. Aj de nagyon gyorsan eltelt ez az 1 óra :/ Miért van Kecskemét ilyen messze? Én mondtam, hogy amikor az a sok eső volt, majd Kiskunhalas elúszik valamerre... sajnálom, hogy nem történt meg :P :). Nade... ha vége ennek az őrületnek, jó lesz megint így elmenni :). Csak azt a fránya buszt kéne kihagyni...

Nincsenek megjegyzések: