2011. augusztus 3., szerda

Eléggé megkésve...

Június vége felé megjártuk Erdélyt. Jól éreztem magam a nagy hidegek ellenére is. Flóriék is ott voltak 3-4 napig. Úgy láttam ők is élvezték a hosszú túrákat és a 15-6 fokokat. Pár új karkötőmintával is gazdagodottam. Jó kis 10nap volt, de nem volt túl jó hazajönni a több, mint 30fokba.

Pár napja hazajöttünk Horvátból is. Az már kicsit bajosabb volt. Odafele már eléggé prüszkölt a motor, de nem foglalkoztunk vele. Később derült ki mekkora is a baj.
Sokat mászkáltunk át szomszédos falukba. Volt pár érdekes élményünk. Egyik este a kis tenger melletti ösvényen majdnem megáztunk, mert "mi megyünk bulizni". Visszafele jól jött a taxi amit nagy nehezen szereztünk :) hatan nagy nehezen betuszkoltuk magunkat a kocsiba. Volt még pár vicces éjszaka...
Egy angol "barátunk" is lett, aki eltűnt a második nap. Lehet megártott neki a magyar koszt. Nem is érdekelt minket, hogy szó nélkül lelépett. Úgy voltunk, hogy ha volt ilyen hülye, hogy pénz nélkül elment akkor így járt. Később utolsó nap takarításon megtaláltuk a bőröndjét. Legalább azt elvihette volna. Lehet magát is elhagyta az egyik bokorban csak nem vettük észre.
Voltak szép napbarnított lények is a közelünkbe :P csak fütyülni nem tudtak... de azért jó volt hogy mindig előttünk voltak a parton :D.
A kocsi miatt bajos volt a hazaút. Anyuval hazajöttünk a többiekkel, tesóm meg apum pedig ottmaradt mert csak pár nap múlva tudták megcsinálni a kocsit. Szerencsére már ők is hazajutottak.
Érdekes nyaralás volt, sok-sok gyönyörű naplementével, pár röhögőgörcsös éjszakával és Andris fárasztással.

Mostanába annyira elment a kedvem a blogolástól. Lehet túlságosan is magamba zárkóztam. Csak úgy vagyok. Remélem nem fog sokáig tartani ez az állapot.

Ui: majd lehet teszek fel pár képet a nyaralásokról.

Nincsenek megjegyzések: